Tuesday, November 2, 2010

Yuhuuuuuuu!!

.
.
.


Nak tengok jahitan terbaru??
Ececece.. Macam iklan plak. Macam la bagus sangat.. Hihihi..
.
.

Eh. Nak bagitau, Mucho Loco dah berpindah sebenarnya. Jemputlah ke sini. 


.
.


See ya!!

Monday, May 3, 2010

Biasa-biasa.



Siap juga akhirnya.. setelah me'meram' selama lebih 2 bulan... hikkksssss..
Layan!!






Full baju








Close up bunga








Bahagian tangan













.
.


NEXT

Tuesday, April 27, 2010

Daring .. Candy




Cuba design lain dari kebiasaan. Hajat di hati nak buat ala-ala Rizalman punya design. Tapi.... haih.. tak menjadi. Jadi macam candy pula. Mungkin sebab warnanya yang terlebih 'ceria' kot...  Takpe. Lain kali boleh cuba lagi. :D





Full baju


Sesuai untuk yang berani bermain dengan warna.. Untuk yang 'daring'.......my sis la tu...
Err.. Ya. Nampak kosong. Masih boleh dipenuhkan lagi dengan manik-manik. Tapi dah orang nak pakai cepat, siapkan mana yang sempat dulu.
Lain kali kita sambung.. Lain kali?? hihihihi




Close up candy







Close up bunga










.
.


NEXT !!

Monday, April 26, 2010

Cik cik kebungbung...... Oh! BUNG......


Tiada kaitan dengan BUNG ahli parlimen yang berkahwin dengan aktres berkulit gebu itu ya... :P
Saja buat gempak. Ok! Aku tau... Tak menjadi :D

BUNGA.... mabuk bung bunga.. layan


.
.


Full baju






Bahagian dada







Bahagian tangan


Ha'ah... Tang tangan memang nampak kosong sikit. Memang disengajakan... Hiksssss... Mentang-mentanglah baju my sis... ;D ok.. nanti aku penuhkan laaaaaa...









.
.

NEXT show






TUNGGU

Wednesday, April 21, 2010

Puteri Salju



Sulaman manik tabur dan bunga hantam sajalah labu. :D
Daripada design hinggalah ke warna, semuanya ilham puan punya baju. Hamba hanya menurut perintah. Sonang korjo... :D

K.. Layannnnssss






Full baju.






Bahagian dada








Bahagian tangan







.
.
.



NEXT Show
.
.

Friday, April 16, 2010

Kontroversi


Setengah tahun tak update blog ni.. Apa kes?? Hihihi... Memang malas.. Time nak upload gambar je, line buat hal... Ok tak alasan ni?? hikkssss

Ini memang baju kontroversi. Kenapa kontroversi?? Nak tau ke?? Tak nak kaaan.. OK... Layan gambar.  Raya Haji siap rasanya. Sekarang baru nak tunjuk :D

.
.


Rama-rama di tepi dada untuk mengaburi ke'cacat'an yang tak disengajakan oleh tuan punya baju.


.
.

Berlubang terkena seterika. Bahaya wooo!! Lain kali masa nak seterika, tengok betul-betul ya kawan-kawan. (sila abaikan baju yang berkedut 5 ribu tu ya :D)





Bahagian dada




Tangan.





Full baju.




K.. siap PUBLISH


.
.


Tunggu baju yang lain pula.. :D