Friday, April 16, 2010

Kontroversi


Setengah tahun tak update blog ni.. Apa kes?? Hihihi... Memang malas.. Time nak upload gambar je, line buat hal... Ok tak alasan ni?? hikkssss

Ini memang baju kontroversi. Kenapa kontroversi?? Nak tau ke?? Tak nak kaaan.. OK... Layan gambar.  Raya Haji siap rasanya. Sekarang baru nak tunjuk :D

.
.


Rama-rama di tepi dada untuk mengaburi ke'cacat'an yang tak disengajakan oleh tuan punya baju.


.
.

Berlubang terkena seterika. Bahaya wooo!! Lain kali masa nak seterika, tengok betul-betul ya kawan-kawan. (sila abaikan baju yang berkedut 5 ribu tu ya :D)





Bahagian dada




Tangan.





Full baju.




K.. siap PUBLISH


.
.


Tunggu baju yang lain pula.. :D

7 comments:

AZANI said...

salam KTS
ahik baju ladies je, buatlah baju lelaki lak. eh ladies pakai baju style lelaki pun still faminnine.

Ku Tak Sempurna said...

azani,
errr... nanti akan kucub... try baju en. azani dulu boleh :D

syah shah said...

aku tengok sungguh sarat maniknya... tapi cantik... :D :D

Ku Tak Sempurna said...

pn syah,
muahahaha.... aku tau ko tak suka manik yg sarat...

AZANI said...

salam kts
baju saya hanya sajak untuk ibu ngandung 8 bulan ke atas.....

Ku Tak Sempurna said...

aani,
ibu mengandung sangat manis dipandang... hihihi

nurul said...

hai boleh x mintak email address or contact no? sbb saya berminat nak tempah